Vores services

Miljøansvarlig ejendomsservice

Hos Dream Team Service kender vi alt til, hvor omfangsrig en opgave det er, at vedligeholde en ejendoms indendørs- og udendørs områder. Vi gør en dyd ud af altid at udføre opgaven med et smil og 100% tilfredshedsgaranti, og vi benytter kun miljørigtige maskiner og produkter i vores arbejde.

Ejendomsservice med personlighed

Personlig service, fleksibilitet, kvalitet og miljøbevidsthed er nøgleord for vores arbejde, og vi tilbyder den fulde palette af opgaver inden for ejendomsservice, så I kan få dækket alle jeres behov fra én og samme partner. Som viceværter servicerer vi både private ejendomme, ejer- og andelsboligforeninger, virksomheder, kommunale ejendomme og grundejerforeninger.

Dream Team Service tilbyder

Facaderens

Et godt førstehåndsindtryk er guld værd, og bygningens facade er jeres ansigt udadtil. Med effektive maskiner og skånsomme produkter holder vi jeres facade fri for alger, graffitti og skidt og efterlader et syn I kan være stolte af.

Glatførebekæmpelse

Det danske vejr er evigt omskifteligt, og de forskellige nedbørstyper stiller krav til hurtige reaktioner og høj sikkerhed. Med en serviceaftale hos os sørger vi for at holde jeres udearealer tørre og skridsikre hele året rundt.

Skadeservice

Med en bygnings lange levetid er skader svære at undgå, og de fleste beboere vil før eller siden stifte bekendtskab med problemer som svamp, fugt og vandskader. Vi hjælper hvor og når behovet opstår, og sørger for, at I hurtigst muligt er tilbage i sikre rammer.

Vinduespudsning

Få ting skriger til himlen så meget som beskidte vinduer gør, derfor sørger vi for, at jeres aldrig når til det stadie. Variationen i vinduestyper stiller krav til fleksibilitet, og derfor udarbejder vi, en pakkeløsning der passer perfekt til jer.

170

Employer with over 10 years of experience

10

Years experience in construction industries

690

Residential premises completed in 2019

7,1

Milion dollar value on investments

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Få et uforpligtende tilbud

TILBUD

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.