Vores services

Det er herligt at have en have, men nydelsen I får ved at kigge ud i det grønne kan hurtigt blive erstattet af en lang liste af gøremål. Hos Dream Team Service ved vi at havearbejde ikke er for alle, og derfor har vi gjort haveservice til en af vores kerneydelser for private såvel som erhverv. Som kunde hos os kan I se frem til at møde, vores smilende medarbejdere der gladeligt løfter opgaverne i jeres have.

Gartner

Året rundt er der opgaver at tage sig af i haven og mange af disse udføres mest succesfuldt på bestemte tidspunkter. Det kan blandt andet være opgaver såsom lægning af rullegræs og beskæring af stauder. Uanset opgavens størrelse og kompleksitet kan vi være behjælpelige med både rådgivning og eksekvering.

Klipning af hæk

En velholdt hæk giver et godt indtryk af ejendommen, men det kan for mange være en fysisk anstrengende opgave. Tunge værktøjer og upraktiske højder gør hækklipning til en af havens mere besværlige ærinde, og derfor tilbyder vi at gøre arbejdet for jer. I samspil får vi afklaret eventuelle ønsker til hækkens udseende, og sammensat en vedligeholdelsesaftale der passer til jeres behov.

Græsslåning

En grøn græsplæne er let at tage for givet, men også den kræver pleje for at fremstå indbydende. Med miljøvenlige produkter og effektive maskiner får vi hurtigt slået græsplænen, doseret passende mængder gødning og trimmet græskanter så den står klar til brug.

Træfældning

Havens træer kan, alt afhængigt af sorten, hurtigt vokse jer over hovedet og i en forkert retning. Med erfarne hænder håndterer vi træerne, og vi kan bl.a. være behjælpelige med beskæring af træer, fjernelse af rådne, og dermed farlige, grene eller fælde træer med opgravning af træstub. Med træfældning medfølger der ofte store mængder haveaffald, og efter endt arbejde kan I være sikre på, at vi har bortskaffet det hele, så I ikke skal løfte en finger.

170

Employer with over 10 years of experience

10

Years experience in construction industries

690

Residential premises completed in 2019

7,1

Milion dollar value on investments

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Få et uforpligtende tilbud

TILBUD

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.