Vores services

Oprydning og flytning er for de fleste en af livets tilbagevendende opgaver, og de kan give uendelig stor glæde og tilfredshed, når først de er udført. I nogle tilfælde er opgaven for stor en mundfuld, ligesom der oftest efterlades en masse affald samt et behov for transport. Her træder vi hos Dream Team Service til med tilbud om flytte- og transportløsninger for private og erhverv.

Flytning

At skulle flytte hjem eller kontor er en fysisk krævende opgave der for mange oftest udliciteres. Hos Dream Team Service er vi dog også fuldt ud bevidste om, hvor tillidskrævende det er, at skulle lade andre håndtere ens værdifulde genstande. Respekt, nænsomhed og klar kommunikation er derfor nøgleord for os, når vi påtager os disse type opgaver så I ikke efterlades med tvivl eller nervøsitet.

Oprydning

Mennesker har en fantastisk evne til at akkumulere ting, og det danner grundlag for en, i ny og næ, grundig oprydning. At få ryddet op, sorteret og fjernet alt det overskydende kan dog føles som en uoverskuelig opgave. Med de stigende krav til affaldssortering og genanvendelse øges tidsmængden der bruges på opgaver som denne, og for os er netop miljøet en af de vigtigste mærkesager. Vi står derfor klar til at hjælpe jer med både sortering, tømning og korrekt bortskaffelse af genstande.

Fjernelse af affald

Der er næsten intet så motiverende, som følelsen af at have ryddet grundigt op i tingene, i hvert fald lige indtil man ser, volumen af affald der står tilbage. Hvad enten det drejer sig om storskrald eller haveaffald, har vi mulighed for at hjælpe jer med opsamling og bortskaffelse, så I blot kan læne jer tilbage og nyde synet efter endt oprydning.

Transport

Har I set jer lune på et møblement i den anden ende af landet, eller skal I have transporteret gods til udlandet? Så har vores handymænd både erfaringen og bilerne der kan klare opgaven. Glade kunder er tilbagevendende kunder, og vi ser det derfor som vores fornemmeste opgave at passe godt på de genstande, vi transporterer for jer.

170

Employer with over 10 years of experience

10

Years experience in construction industries

690

Residential premises completed in 2019

7,1

Milion dollar value on investments

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Få et uforpligtende tilbud

TILBUD

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.